Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Biffar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Servera medbiffenoch grönsaksröran. Krydda köttet med salt och peppar, stek i resten av oljan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna och dela sockerärterna i mindre bitar
Ta resten av fetaosten och mosa ihop med crème fraichen. När biffarna är klara sparar du stekfettet i pannan, slår på grädden och låter puttra ihop till en gräddsås
Biffar smaksatta med vitlök, citron och oregano. Pudra biffarnamed malen paprikakrydda. Servera med råstekt potatis, tzatziki och en grekisk sallad innehållande sallad, tomater, oliver, fetaost, gurka och rödlök
Smaka av med svartpeppar. Tillsätt bambuskott, strimlad purjolök, svamp och hackad vitlök i oljan. Tillsätt vatten, fisksås, ostronsås, buljong och ingefära
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad Tips. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
En skomakarlåda är en skiva stekt biff som serveras med potatismos och sås, normalt sett serveras tillbehör i form av tärnad bacon och bitar av purjolök som läggs på biffen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.