Jag LOVAR dig att du kommer att älska dessa. Det är ett kladdigt jobb men ack så värt det. Och de flesta, hoppas jag, har en matvåg hemma för det är det bästaste redskapet till bakning
Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätit någonsin. Så perfekt sammansatt och sedan med ett glas Asti till Mmmmmm Hittade den på Victorias BloggVitchokladmoussenKoka upp 2,5 dl vispgrädde bryt 150 gram vit choklad och låt smälta i grädden
Det här är ju inget recept utan att tips. Igår köpte vi fina jordgubbar – som smakade jordgubbar. Inte så miljösmart med tanke på att det hade åkt från Spanien men allt som sätter lite piff på vardagen är välkommet just nu
Nu är sommaren verkligen här och våra första svenska jordgubbar har börjat dyka upp på sina håll. Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbar med en syrlig färskostkräm
Så här groddar du och odlar dina egna ärtskott. Sprid ut dina ärtor och täck dem med ett nytt tunt lager med jord, det räcker så att de precis täcker ärtorna
Häromdagen gjorde vi årets sats av rårörda jordgubbar, sjukt gott. Jag är inte så förtjust i kokt jordgubbssylt, men rårörd är ju som att äta en bit sommar, mycket fräschare, syrligare och godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.