Det tog sintidinnan jag gjorde min första Bánh Mì, men med tanke på hur simpelt det är lär det inte dröja länge tills det återigenfinns en vietnamesisk macka imin hand
Plus den magiska Pad Thai såsen jag köpte på en thailändskmatbutik här iNorrköping. När jag var iThailand senast nu ivintrasgickvi en matlagningskurs och lärde oss bland annat att göra en riktig Pad Thai
Väldigtgulligt hotell iSöderköping utanför Norrköping, beläget precisvid Göta kanal. Vad passar bättre än en god och värmande soppa dessa ruggiga novemberdagar
Just dessa gjorde jag till en buffé när vi hade en litensläktträffi mellandagarna. Att kalljäsa bröd över natten är riktigtsmidigt om du vill ha nybakta frallor till morgonen
Jag och David kommer åka till några vänner iNorrköping där vi ska träna, gå långpromenader med hundarna (de har också två amstaff, men har tikar så det kommer bli kaos, ha ha), äta god mat och bara umgås
God eftermiddag. Den här helgen har det varit fullt upp hela tiden. Nu ska vi bara vara hemma och ta det lugnt resten av dagen och förmodligen lägga oss tidigtikväll
Johan Andersson Sous Chef Restaurang VILAiNorrköping. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
Maja och Emil blev så sugna på denna rätten igår när vi berättade vad viätitiNorrköpingigår. Skär kycklingeni små strimlor, skölj och kärna ur paprikan och strimla även den
Alla helger iaugusti är uppbokade med släktträffar och en weekendresa tillHelsingborg och Helsingör med mannen, och ikvällblir det after work med gamla polare
Igår när jag åkte tåget hem från Norrköping satt jag och bläddrade i Kupé. Som vanligt stod det ganska mycket bra men det var främst ett recept som kändes värt att riva ut och ta med hem
Norrköping representeras ju i år av deltagaren Rizwan, som jag inte bara hejade på för att han kommer från Norrköping utan även för, som det verkade, hans spännande och personligasmaksättningar och finauppläggningar
) (måste tillNorrköping och utställningen där) provade jag såklart deras honungsöl. Det finns flera recept på honungsöl/butterbeer om man googlar, själv har jag följt receptet hos den geniala Darla på Bakingdom men med några få justeringar
Johan Andersson Sous Chef Restaurang VILAiNorrköping. Nu så här ihösttider när mörkret börjar komma och det blir kallare, det är då dom där roliga höst- och vintergrönsakerna börjar titta fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.