Vad har du för tips på att ta tillvaramaten. ta tillvara på maten. Kanske det kan ge tips till någon. Riv ost som du har över och frys, istället för att köpa riven ost
mat, jag undviker att få dubbletter av något i skåpen och så köper jag bara färskvaror till de maträtter jag tänker laga och inte en massa andra "bra att ha varor om andan faller på" som sedan måste slängas för att tiden inte räcker till
Så min uppmaning är slängintematen, använd den istället till en god soppa. De sista skivorna ättiksgurka som simmar runt i botten på burken och halva biten fetaost från helgen åker också ner
Måndag, kallt och grått, en riktig vinterdag. Ett tips är till och med att göra soppan dagen innan, för enligt mig smakar soppa för det mesta bäst dagen efter när smakerna har satt sig ordentligt
Med olika grönsaker till blev det så gott som jag hade sett fram emot. Middagen ikväll hade jag längtat efter idag fastän det var något så vanligt som lax och ägg, som jag äter ganska ofta
Tillsätt morötter, paprika, gul lök samt vitök och fräs en liten stund till. Berra och jag har hunnit med ett par träffar och även ett par andra äta med händerna rätter, så jag kände mig inte så orolig
För den som intehartillgång kylskåp. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunch beror ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.