Piggvar medskiratsmörochpepparrot var ingen favorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrotoch var inget som jag längtade efter
Smörj en långpanna medsmöroch lägg på fisken samt sätt in i mitten av ugnen. Skär ett snitt vid benet och prova med en gaffel om fiskköttet är fast och klart och lätt lossnar från benet
Smörj en långpanna medsmöroch lägg på fisken samt sätt in i mitten av ugnen. Skär ett snitt vid benet och prova med en gaffel om fiskköttet är fast och klart och lossnar från benet
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrotochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöretoch en hög härligt rivig pepparrot
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Till rätter medskiratsmör passar en smörig Chardonnay utmärkt. Servera med potatis, det smälta smöret, pepparrot, stekta champinjoner och något grönt, t ex broccoli och haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.