Sen kör vi på ungefär samma fast ändrar kryddningen beroende på vilket humör vi är på. Men nu när jag började titta på recept i kategorin Slökokning/Slowcooker, så insåg jag att det kanske är på tiden att vi lägger in det här
Köttet är klart när det enkelt går att dra isär med en gaffel. Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Bilder som jag ibland undrar var hon hittar. I söndags började julmyset på riktigt i vår familj. Då köptes och kläddes granen och det samtidigt som julskinkan kokade
Låt stå och dra en timme innan servering, så salsan salsar till sig. Pulledpork. Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa
Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Har nästan följt Linda's recept till punkt och pricka, men som vanligt har det smugit sig in några små ändringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.