Äggtoddy med konjak, calvados eller annan sprit till jul eller påsk. Finns så mycket att hata med Ullared att jag inte kan nämna allt här utan att trampa folk rejält på tårna
Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
På tallriken låg rester av ugnsbakad lax med spenat- och dillpesto från veckan, ugnsbakade plommontomater, stekt Gårdshalloumi från Fontana (tips från Moma på Istagram tidigare idag) och ugnsrostad vitkål som Sonja (Dagmar´s Kitchen) bloggade om tidigare i veckan
många av oss matbloggare har lagt ut bilder på innehållet i sitt kylskåp, känner mig förpliktigad att göra detsamma, lovar att göra det nästa gång jag städat ur
men oj, oj vad skenet kan bedra. Så lätta att den mest oerfarna bland vispar och decilitermått kan veva ihop den på nolltid och det gillar vi eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.