Lägg marängkransen på ett fat och fyll mitten med moussen. Garnera med hallon och citronmeliss. Vispa vitorna till hårt skum och tillsätt 1 msk socker i taget
Vispa äggvitorna och saltet till hårt skum och tillsätt sen sockret gradvis medan du fortsätter vispa till ett stadigt fluff (som inte rinner ut om du håller bunken upp och ner)
Som är lite lagom söta i smaken tack vare kokosen, som är lagom små och lagom plocktugg till maten och som smakar alldeles ljuvligt med lite tomatpesto och (vegan)ost på
Lite småpill kanske men mycket kan förberedas så vi kommer göra fler varianter. Helgen blev visst tyst här, jobbat och inte riktigt haft något "nytt" att dela med mig av
Krydda filén med lite salt och rosépeppar och bryn den hastigt. Lägg i purjolöken och paprikan och låt det steka med tillsammans med champinjonerna så det blir mjukt och glansigt utan att det tar färg
Rulla varje degbit till långa stavar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Jappgodis - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Daim - 6st små "styck" (delade i grova bitar). Grädda i 10-12min och skär sen längderna i lagom stora, sneda bitar medan kakorna är varma
Tillsätt jordgubbarna som du hackat smått. ) Detta recept kommer från bloggen Baka med Frida, och jag tyckte det passade väldigt bra till vårt nationaldagsfirande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.