Gjorde en variant av det här receptet. Gjorde dom lite större och kryddade med <span style="color: rgb(90, 85, 85); font-family: QuattroSans, Arial, sans-serif; font-size: 18px;">épice riche. Det blev jättegott!</span>
Servera västerbottenbiffarna tillsammans medpressadpotatis, lingonsås och höstsallad. Häll av potatisvattnetoch pressa potatisen genom en potatispress i en stor skål
4 900 g potatis 4 morötter 250 g champinjoner 2 msk smör eller margarin 500 g nötfärs 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1/2 tsk salt 2 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde Lägg till i inköpslistan
Servera alldeles nygjord medpressadpotatis, smörslungad spenat och tomatsallad. Själv hade jag en fantastisk nyårskväll med jättejättegod mat på restaurang tillsammans med äldsta dottern och hennes man
De serverade Wallenbergaremedärtpuré, rårörda lingon, potatispuréoch skirat smör. Potatispurén var smörigt gräddigt underbar, och saknade alla fett- och kolhydratspärrar som gör allt så tråkigt
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra och ugnsrostade tomater som gratinerades och serverades medsmå järpar och ugnsrostade potatishalvor
Blanda potatisenmed rapsolja och lite salt på en bakpappersklädd plåt. Servera med rostad potatismed lite skal kvar, eller som vi gjorde dagen efter, med ris till
Servera rödtungan med såsen, kokt pressadpotatisoch gärna lite grön sparris. Härlig plattfisk fylld med skogens gula guld och serverad med en underbart krämig vitvinssås, det kan inte bli mycket bättre än så
Jag serverade medpressadpotatisoch gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 2 msk hackad persilja och
Kommentarer
Johan Ullman
Gjorde en variant av det här receptet. Gjorde dom lite större och kryddade med <span style="color: rgb(90, 85, 85); font-family: QuattroSans, Arial, sans-serif; font-size: 18px;">épice riche. Det blev jättegott!</span>
Logga in eller Registrera för att kommentera.