Idag fortsätter vi lite på dilltemat och stuvar några King Edward potatisar som serveras med grillade isterband, dom blir bara godare när skinnet spricker lite
Eller ja man är alltid mer peppad med fredagar när man är frisk och mår bra. Just nu vill jag bara bli bra och orka göra något annat än att sitta och stirra i soffan eller ligga och sova
Gör egen aioli, snabbt och enkelt med stavmixer eller elvisp. Smaksätt med något mer om du vill, tex hackad persilja, någon annan färsk ört eller chili
Servera isterbandenmed stuvningen och gärna lite inlagda rödbetor och en fräsch sallad. Åt isterband för någon vecka sedan men i ärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
Nu har värmen kommit även till oss i norr - ochmed den har lusten att grilla ökat. Jag skivade en fläskfilé och lät den ligga i en vitlöksmarinad under några timmar
4 Isterband 4 isterband 1 msk smör Stuvad spetskål 800 g spetskål 2 msk smör 1 1/2 dl mjölk (3 %) 1 1/2 dl vispgrädde 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 msk dillfrön ev dill (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
ordentligt med olja, honung, salt, peppar, ingefära och vitlök. Hetta upp en stekpanna med. Skala och skär sötpotatis, rödbetor, palsternacka och morot i mindre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.