Smula sönder jästen i en bunke • Smält smöret, tillsätt mjölkenoch värm till 37° • Rör ut jästen i lite av degspadet • Tillsättresten av degspadet tillsammans med salt, sirap, kryddoroch rågsikt • Arbeta ihop till en smidig deg och låt denjäsa övertäckt i cirka 1 timme
Men då jag inte kunde hitta tillräckligt med information om vilka ingredienser jag skulle använda så tänkte jag om och fastnade för något som Stina Algotson kallade Skållade Smålandslimpor
F. ö. r. n. å. g. o. v. e. c. k. a. s. d. m. t. i. B. A. K. h. b. l. ,. f. p. D. j. y. ä. u. J. S. (. 2. ). 5. 0. 1. 6. Ä. 3. 7. C. R. T. L. 4. V. N. G. -. 9. 8. H. d l
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.