Det betyder att artiklarna finns i sortimentet under minst ett år framöver vilket gör att du har gott om tid på dig att både hinna smaka och hitta nya favoriter som du kan köpa igen
4 port10 st medelstora potatisar200 gram grekisk fetaost2 st soltorkade tomater20 st svarta oliver utan kärna3 dl matlagningsgrädde1 msk tomatpuré2 st vitlöksklyftor, pressade1 nypa salt + peppar4 dl riven lagrad ostSkala och klyfta potatisen
Är så oerhört taggad inför måndag och funderar nu på att också plocka lite extra nässlor (nyttiga nässlan kan ni läsa om här>) som jag kan ha i utöver de här andra välgörande & avkopplande ingredienserna…
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. 200 g kokos. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.