Det finns massor av olika varianter av detta bröd och det går att fylla med nästan vad som helst. Strimla en av mozzarellabollarna och fördela strimlorna över ytan
[Köttfärsrulle fylld med spenat och mozzarella]. Medan köttrullen steks. Skär mozzarellan i små bitar. Fördela spenat och mozzarella på färsen och forma den runt om fyllningen
Dela under tiden mozzarellan i mindre bitar. Blanda ner mozzarellaosten. 250 g mozzarella. Krydda med salt och socker och fräs cirka 1 minut. 250 g mozzarella
G. l. u. t. e. n. f. r. i. p. z. a. m. d. s. o. c. h. F. b. 2. 0. 1. 5. 6. y. Ö. v. g. N. H. ä. k. å. D. j. ,. R. S. ö. I. (. x. ). E. á. 8. P. T. B. L. 3. A. /. O. …. -. C. W. e G. d l
På med ett bakplåtspapper och smördegsknytena. Idag bjuder jag på festliga smördegsknyten. Gör fyllningen genom att hacka skinkan och blanda ihop med creme fracihe och vitlöksosten
Ta och smöra en bakform med löstagbar kant. Skiva mozzarella i småbitar och spre ut överst. Klä in hela kanten med folie så den hålls på plats när du förgräddar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.