4 dl
crème fraiche 1 dl majonnäs 1.5 msk chilisås 0.5-1 tsk salt 0.5-1 krm mald vitpeppar eller svartpeppar 2 burkar à ca 120 g tonfisk 1 st stor röd lök
6 st
kokta ägg 2 dl crème fraiche 0.5 dl majonnäs 1 msk chilisås 0.25-0.5 tsk salt ca 0.5 krm vitpeppar eller svartpeppar ca 20 centimeter gurka ca 350 g kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0.5 st citron 1 burk röd stenbitsrom 0.25 krukor dill
4 dl
crème fraiche 1 dl majonnäs 1.5 msk chilisås 0.5-1 tsk salt 0.5-1 krm mald vitpeppar eller svartpeppar
2 burkar
à ca 120 g tonfisk 1 st stor röd lök
6 st
hönökakor i halvmåneform
6 st
kokta ägg
2 dl
crème fraiche 0.5 dl majonnäs 1 msk chilisås 0.25-0.5 tsk salt ca 0.5 krm vitpeppar eller svartpeppar
20 centimeter
gurka
350 g
kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0.5 st citron
0.5 st
citron 1 burk röd stenbitsrom 0.25 krukor dill
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Nu har nationella proven dragit igång nämligen så fokus kommer att ligga på rättning och bedömning av dessa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.