Jag tänkte jag skulle delge er receptet på denna italienska smörgåstårta jag gjorde i helgen. Det är oftast de klassiska charktårtorna med ägg, ost och skinka eller skaldjur som folk vill ha men denna gång en italienare och det är superkul
Mixa oliver,persilja och olja från tomaterna och svartpeppar till bredbar konsistens. Baka eget bröd till smörgåstårtanDubbla receptet om du vill ha en hög tårta
Gryta med smak frånMellanöstern. Börja med att skära upp zucchini och aubergine i mindre bitar. Vi fortsätter på temat gröna februari och denna morgon får ni lite influenser frånmellanöstern
Mixa lök, vitlök, kikärter och olivolja med en del av buljongen. Receptet är taget från "Bönor", men jag lade till en burk kikärtor för jag tyckte soppan blev i tunnaste laget först
Täck hela tårtan med majonnäs. Täck tårtan med ett tunt dilltäcke. Uppe på tårtan hittar du på olika möster med hjälp av oliver, räkor, rom, crabsticks och citronskivor
Tänk dig semestersmakerna citron, rosmarin och vitlök. Ta med dem upp till det kalla potatislandet i norr, men ta svängen förbi Ica-affären och handla fläskytterfilé och lite rotsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.