Smörrebröd med kyckling och baconmajonnäs
Skiva tomaterna och lägg dem ovanpå. 1salt och peppar. 11 dl majonnäs. 12 st kycklingfiléer salt och peppar 1 tsk rökt paprika 2 msk smör bordsmargarin 4 skiva ljust surdegsbröd 4 st romansalladsblad 2 st plommontomater hyvlad parmesanost pinjenötter basilika Baconmajonnäs 140 g bacon 1 dl majonnäs 2 msk hackad basilikaKrydda kycklingfiléerna med salt, peppar och paprikapulver. 1Baconmajonnäs. 1Hacka två av baconskivorna fint och blanda medmajonnäsoch hackad basilika. 1Bred bordsmargarin på brödskivorna och lägg på salladsblad. 1Skiva kycklingen och fördela den på bröden. 1Toppa medbaconmajonnäs, bacon, parmesanost, pinjenötter och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.