4 5 kokta ägg 1 liten rödlök 1 dl lättkaviar 1/2 dl lätt crème fraiche 3 msk skuren dill + lite till garnering peppar 4 kokta potatisar grovt bröd Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Börja medoch ställa fram räkorna på tining om du har frysta räkor. När riset är kokat blandar du det med räksåsen och dekorerar lite fint med dina nykokta ägg som du delat i mindre klyftor
Börja med en klick majonäs lägg, sedan på rom och räka, dekorera med lite dill. Skala äggenoch skär av toppen och botten och ställ dem på ett serveringsfat
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, äggoch mjukost. Dagen var fylld av överraskningar, blommor, presenter, tårta, blombud och mysigt firande på kvällen med släkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.