Skär pastejen i skivor och täck brödskivan med dem. Knaperstek baconet och ställ det över. Lägg tomatklyfta, ättiksgurka, skivad svamp, 1 bit sky runt om och garnera med persilja
Garnera med sallad, citron, räkor och dill. Skala och hacka äpplet. Skala och hacka räkorna. Blanda hackat ägg, äpple, majonnäs, senap, dill och gurkmix
Vispa grädden och smaksätt med riven pepparrot och lite salt. Toppa med en dillkvist. Gnugga potatisarna rena och koka dem i saltat vatten tills de mjuknat
Precis en sådan ljuvlig skapelse är vad vi har till er idag här i Mårtenssons kök, ett laxsmörrebrödmed en fantastisk god västerbottensoströra, ruccolasallad, citron och en klick rom på toppen som kronan på verket
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och jag har tillsammans med Klädesholmen Sill (läs mer här) tagit fram två recept på matjessill som passar finfint till midsommarbuffén
Hacka picklade grönsaker, skär purjolöken tunt och blanda med grönsakerna. Smaksätt med svartpeppar. Blanda mjöl, kolsyrat vatten och bakpulver i en skål
Vispa äggvita och mjöl med en gaffel till en slät smet. Vill man, kan man ju fuska med färdig rostad lök, men jag vill understryka att det var väl värt att fritera löken själv
Klicka på remouladen, strö över rostad lök och garnera med persilja. Lägg på salladsblad ochrostbiff. Blanda gräddfil, grönsaker, kapris, curry och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.