Smörstekt lubb med grönsaksbakelse och getost
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 50 minuter 700 g lubbfilé skuren i 170 g/portion
  • 1 msk matolja +
  • 2 msk smör till stekning
  • 8 plommoncocktailtomater, halverade
  • Salt
  • 1,5 dl bondbönor, urplockade från skidorna (alt. gröna ärter)
  • 1 påse babyspenat
  • 150 g getost
  • 4 tsk honung
  • 2 msk matolja till stekning
  • Örtolja
  • 1 dl olivolja
  • 0,5 citron, saft och rivet skal
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl hackad persilja
  • Örtolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.