Torskrygg, 4 portioner. 800 g torskrygg. 800 g torskrygg. Fisk och svamp kan vara en gudomlig kombination. Nedan recept är hämtat från Gourmet och kocken Klas Lindberg
Smörstekttorskrygg med rödvinssmör och blomkålspure. Nu steker du torskryggbitarna i rikligt med smör på medelvärme och salta, smöret ska dofta kola, då är det färdigt att lägga på fisken
Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk). Stekt torskrygg med räksallad 2 port. 2 x 125 g fryst, ekologisk torskrygg (eller färsk)
Stek torskryggen gyllene på båda sidorna. 500 g torskrygg, färsk i bit. Torsk 500 g torskrygg, färsk i bit flingsalt smör svartpeppar, från kvarn 1 bit pepparrot, färsk 1 citron
Krydda torskryggen med salt och vitpeppar. Toppa torskryggen med nyriven pepparrot och servera till dillstuvad purjolök, färskpotatis, rädissallad och citronklyfta
När rotfrukterna nästan är klara, torka av torskryggsfiléerna, salta på båda sidor. 4 portionsbitar torskrygg (600 g). 4 portionsbitar torskrygg (600 g)
600 g torskrygg 130 g smör salt 900 g delikatesspotatis 2 dl smetana 1 citron, saft + rivet skal färsk pepparrot färsk körvel ev rom (t ex forellrom) smör, till stekning av fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.