vips var där trettio små fina degbollar. Att få vara med bakom kulisserna till Svenska mästerskapen för unga bagare var en otroligt kul och intressant upplevelse
Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen
Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Idag ger jag er det sista av mina sex recept som jag lagade på Grill & BBQ SM på Liseberg i maj tillsammans med Ta Fram Det Bästa
Michael hade bakat och monterat ihop pepparkakshus som vi andra matbloggare fick sitta och dekorera – perfekt avkoppling med kreativ dekorering parallellt med tokmycket matprat och smakbitar av en massa gott de andra hade med sig
Det har blivit dags för de sista veckofinalisterna i Tapas-SM. Fjärde veckan bjöd på smaker som för mig inte kändes helt självklara i tapas-sammanhang, och vissa tillagningsbeskrivningarna var något ofullständiga
Under Bagar SM tidigare i vår, bakades härliga bullar med Gran Zirup och inlagda granskott. Nu om en vecka är det SM i UF, där MusliJäntan från Jämtland tävlar med sina lokala musli blandningar som bland annat innehåller Gran Zirup
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Vispa ihop äggen och grädden med pecorino och smaka av med salt och peppar. Skär upp grönsakerna till salladen i lagom bitar och smaksätt med äppelcidervinäger, olivolja och flingsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.