Härliga måndag - jag bjuder på sallad. Jag gjorde en vacker och matnyttig sallad på en mix av små späda blad, gurka, granatäpplekärnor, finskivad blekselleri, avocado, salladslök, edamamebönor (har alltid i frysen, urbra salladsmat) och till detta - kryddsmör
Jag tycker den ska vara riktigt krämig och absolut inte flottig och smörig, stavarna ska vara handskurna och ansovisfiléerna får gärna ligga för sig själv i ett hörn
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Macarons eller makron som vi säger på svenska, är svåra att baka tycker jag. Jag har bakat dem flera gånger och mina livs första kan jag skratta ihäl mig åt
För mig kan inspirationen till ett nytt bröd dyka upp när jag som minst anar det. Jag ska ge er en liten kort introduktion om vad det egentligen är för något
Jag tänker inte be om ursäkt och det finns många bra anledningar. Jag har helt enkelt saknat inspiration och känner att Instagram tagit över bloggandet lite
Sen ett halvår tillbaks så äter jag inget kaffebröd med mjöl längre. Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Det finns såklart olika sätt att göra dem på och utseendet på riktiga pioner varierar ju väldigt mycket så inget sätt är fel sätt skulle jag säga
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Det beror mycket på att varken jag eller Mr C äter rött kött, däremot gör killarna det och därför lagar jag faktiskt mycket rätter med kött i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.