Mmm, jag gjorde en så himla god kycklingrätt häromdagen. Krämig och full med smaker. Jag har en favoritsmaksättare som jag använder ofta i form av kräm av soltorkade tomater ifrån Zeta
Skär kycklingen i mindre bitar, krydda och stek den till fin färg. Lägg den i en ugnsform, koka ihop mascarpone, grädde, créme fraiche, ajvar, sambal oelek och grönsaksbuljongtärningen
Igår var det tjejmiddag här hos mig och jag bjöd påSmakrik kyckling i ugn6 personer1 kg kycklingfilé, gärna innerfiléer1 stor purjolök150 g baconstrimlor1 dl vitt vin2 dl grädde1 dl riven ostSkiva purjolöken och låt den och baconstrimlorna mjukna tillsammans i en panna i några minuter
Eftersom det är lördag så måste det bli ett recept, så idag blir det smakrik kyckling på spenatbädd. Nu är det lördag och jag har jobbat några timmar, vi har haft försäljning för personalen av en massa lampor
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.