Nu har det preciskommit spännande nyheterfrånNjie. För ett par veckor sedan testade jag för första gången den laktosfriaproteinpuddingen ProPud frånNjie
Saft, ja naturligtvis men också en len & sommarfräsch dessert, samt en flädervinäger. Ett litettips är även att testa att låta några klasar koka med i slutet när man gör vitvinssås, galet gott
Nu har viprecis fått in vårt nya sortimentfrån Fynbos Fine Foods. De har specialiseratsig på att torka, röka, konservera och lägga inolika spännand blandningar
Jag gillar december, eller jag älskar december. December hade gärna kunnat vara några dagar längre, för visst är väl tideninnan julafton den absolut bästa
Vi bara hade en litenynkliglaxbiti frysen och fick oväntat middagsbesök (det känns som om det alltid händer när vi ska äta fisk) så veckans fiskrättfickbli en mustig och välsmakande soppa
Hej min vän. Jag fickiuppgift att baka kuvertbröden, yes. Vilken ära. Milian å jag bakade världens godaste bröd (med hjälp av ett recept jag fått av min älskade farmor Nanne)
Det enda kruxet må möjligtvis vara att lyckas forsla hem chipspåsenfrånIcatillsammans med flera andra proppfulla matkassar utan att fullständigt krossa chipsen för ju större chips desto större munsbit och faktiskt enklare att göra då det blirlitepilligt med alltför små
När vi hade middagsgästeri helgen serverade vi en otroligt god cheescake med nutella i som vihittat recept på hos en annan matbloggare, Växelhäxan från Norrland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.