Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Varför inte bjuda på denna goda kladdkaka en fredag som denna
PROTEINRIK KLADDKAKA - DUKAN FRÅN FAS 2 2 ägg1 msk mjölkpulver 2 påsar proteinshake ( 1 vanilj och en chokladsmak)1 msk kvarg1/4 tsk bakpulver2 tsk fettreducerat kakao3 msk flytande sötningsmedelchokladaromVispa ägg och sötningsmedel. Grädda i 180 grader ca 8-9 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha. 8-9 minuter
Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter. Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.