2 förpackningar polarbröd (Det brukar kunna bli 2 halvmånar kvar)3 dl gräddfilMajonäs efter smak1 gul lök eller en bit purjolök3 tomater1 pkt fryst dill4 burkar makrill i tomatsåsSalt & peppar efter smak3 dl vispgräddeKaviarGör så här
Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
Den här smörgåstårtan gjorde jag till far i helgen. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.