Smarrigt glutenfritt bröd
Juliette
Juliette
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 gr jäst
  • 5 dl havremjölk (eller annan valfri mjölk tex mandelmjölk eller kokosmjölk. Går också bra med vatten)
  • 2 msk olja (valfri olja, jag brukar använda kokosolja eller olivolja)
  • 1/2 dl hela linfrön
  • 1 tsk salt
  • 1, 5 tsk brödkryddor (alternativt mortla själv, 1 tsk hela fänkålsfrön och 1 tsk hela anisfrön)
  • 3 dl havremjöl
  • 7 dl ljus, glutenfri mjölmix (7 dl motsvarar ca 450 gr) (finns oftast att köpa på Ica Maxi)
  • 3 msk ekologisk osötat äpple och tranbärsmos från Urtekram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.