Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Torskrygg är en stor favorit här hemma när det kommer till fisk och när man rimmar den och steker den i en stekpanna så får den så himla god smak och en knaprig yta
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Vi grillade kyckling med mango och ananassalsa, det är en konst att grilla, många kan faktiskt inte få till en genomstekt, god, grillad kött eller kycklingbit men min man är riktigt duktig på det
Min upplevelse är att kikärtorna "torkar ut" röran så jag gör den hellre lite lös än fast, men smaken är som baken så prova dig fram till önskad konsistens
Tror att det hade blivit ännu godare men det här gick ner väldigt bra utan. Farbror Barbro får hålla sig till tips och råd om det perfekta ljudet som radioterapeut så kan jag hålla mig till mat
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Då är det dags att mysa lite extra, göra lite extra god mat. Garnera med lite chokladsås. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Min dos på två teskedar var det sista i botten på en inte alldeles ny burk. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.