Rör ihop smör, havregryn, bakpulver, strösocker, sirap och mjöl till en smulig deg i en bunke. Själv är jag ingen stor tårtmänniska, men kanske denna smarrigaäppelpaj från förra helgen får återvända på söndagens födelsedagsfika
Arbeta ihoptill en smulig deg. Skär upp smöret och låt stå framme en stund så det blir rumsvarmt. Tillsätt mandelmjöl, kokosflingor, sötströ och vaniljpulver
När jag slutade jobba, satte jag mig ner, tog en kopp kaffe och bestämde mig för att släppa prestations-ångesten och bara köra ett lätt pass med övningar som jag tycker är roliga och bara få litecirkulationi kroppen
Äppelpaj anses ju vara en ganska enkel efterätt som man bara slår ihop. Men det är de enklaste rätterna som många gånger är de svåraste att få riktigtriktigt bra
100 g margarinalternativt smör. 12 msk ljus sirap. 1Skala och skiva äpplena i tunna klyftor och blanda med kanel och socker och lägg i en pajform. 1Blanda ihop alla ingrediensernatill pajdegen till en smulig deg och smula över de skivade äpplena. 1Grädda pajen mitti ugnen i 25-30 minuter. 1Servera med vaniljsås, glass eller lättvispad grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.