Servera med grädde, vaniljsås, eller glass. Strö över hackad choklad. 50 g vit choklad. Blanda bär, socker och potatismjöl och lägg i en pajform, 24 cm i diameter
) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vit choklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
450 g frysta blåbär 2 msk potatismjöl 2 msk strösocker 100 g hackad vit choklad Smuldeg 2 dl havregryn 2 dl vetemjöl 150 g smör i tärningar 2 msk strösocker 0,5 tsk salt Servering. 100 g hackad vit choklad
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.