Smulpaj med rabarber
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rabarberpaj 4 port 400 g rabarber i centimetertjocka skivor
  • ½ msk potatismjöl
  • 2 tsk kanel
  • 2 msk råsocker
  • 1½ dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk råsocker
  • 100 g smör
  • Smörj en ugnssäker form och lägg rabarberskivorna i botten, blanda dom med potatismjöl, socker och kanel och bred ut i ett jämn lager.
  • Rör samman havregryn, mjöl och socker i en skål.
  • Tillsätt smöret i småbitar och knip ihop till en smulig deg.
  • Lägg ut degen över rabarberna och grädda pajen mitt i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter Servera med glass, grädde eller vaniljsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.