Jag älskar smulpaj. Ska göra pajfyllningspåsar medrabarberoch jordgubbar, att lägga i frysen. Blanda i en skål med lite socker, vaniljpulver och potatismjöl
Smulpaj ska enligt mitt tycke ha mycket smul och vara enkel att göra. Servera med vaniljsås och njut. Rensa rabarberstjälkarnaoch skär dem i en centimeters bitar
En efterrätt som bevarar sommarkänslan och fortfarande gör jordgubbarna fantastisk rättvisa är den här smulpajenmed jordgubbar ochrabarber där även rabarbern får vara med för att skapa den rätta syrligheten
Smulpaj går alltid hem och fyllningen i denna variant består av lingon, blåbär och äpple (du kan dock välja vilken frukt/bär du vill) och smultäcket innehåller bland annat saffran ochmandelmassa
MalmöIdag delar jag med mig av min somriga cobbler (även kallad smulpaj)Vi skaffade vår första kanin samma sommar som vi fick vår minsta lillebror Alexander
) Mina rabarber smalt ihop till ingenting, så jag fick stötta upp med några bitar äpple. Blanda mjöl och smör med fingrarna tills blandningen liknar fina brödsmulor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.