Smulpaj med saltkola
Cervera
Cervera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 –12 portioner
  • Kolasås100 g glykos (2⁄3 dl)180 g strösocker (2 dl)175 g vispgrädde (1 ¾ dl)50 g smör5 g flingsalt (1 tsk)
  • Smuldeg100 g rumstempererat smör30 g strösocker (2 msk)120 g vetemjöl (2 dl)60 g havregryn (1 ½ dl)8 g vaniljsocker (1 msk)
  • Fyllning4–5 äpplen, gärna Aroma2 msk strösocker1 tsk malen kanel80 g pekannötter1 liter vanilj- eller kanelglassatt servera till, eller gör egen (se sidan 49)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.