Här kommer ett recept på den salladjagbrukargöra/ätaflera gånger i veckan. (Jag skriver ev. Eftersom att det är mitt hopplock så brukarmåttangivelsernakunnavariera, men de som står här nedan är de mängd jaganvände när jagsenast gjorde salladen
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Strimla purjolöken. Skär kasslern i stavar och stek i en panna tills det fått färg. Blandakasslerfräset med den färdigkoktapastan och häll i en ugnsfast form
alagret. Skär till franskan så de passar din form). Blanda sen ner all smörgåspickles. Kramasedan ur vattnet från räkorna och lägg dem på tomrummet mitt på tårtan och sprid ut dem lite över sidorna
Börja med attskära fläskfilén i bitar. Fräs det tillsammans med vitlöken i en kastrull. Skär paparikan och rör ner det i grytantillsammans med resten avingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.