Jag med något ätbart och Mary med några av hennes fina smycken som hon tillverkar själv. Jag bestämde mig för att göra en fräsch fruktsallad och Mary blev inspirerad och tog fram några nya smycken på frukt-temat
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Dagarna rullar på i en galen hastighet o tiden bara försvinner i ett virrvarv av förkylning o sorg. Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
God morgon. Hoppas ni har sovit gott. Det har jag, men ändå är jag trött – verkligen supertrött. Kanske beror på min årliga pollenallergi (eller tabletterna jag äter för att lindra kliande ögon rinnande näsa)
Vichy deo, antiperspirant anti-traceMöt sommaren med fastare sommarhudTips på ett gott rödvin och nu laddar vi…Att vara en stolt agent för de vackra smyckena SECRETS by B
Har ni börjat handla julklappar ännu. Jag brukar alltid vara ute i god tid och har de senaste åren i princip beställt hem alla mina julklappar till slutet av november
, den tredje av de små satt och lekte med mina smycken. Ja här hemma fick vi akut brist på bröd i eftermiddags så det fick bli ett svänga ihop lite frallor såhär på kvällskvisten
instagram 100kitchenstories. Vad tänker du när du tänker efterrätt och gottigott. HELG kanske. Ja, många associerar lördagsgodiset, snacks, efterrätter och "det goda" till helger, och får panik och ångest om de äter de under vardagarna
Eller kanderade på en tårta, eller infrysta i isbitar, eller i salladen (ja, om de är giftfritt odlade så är de ätbara), eller i en tekopp som en enkel bordsdekoration, eller naturligt avfröade i rabattkanten, eller avbildade i smycken eller på tyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.