Smaka av med salt och peppar. Blanda ned lingonen. Ett recept från en av mina favoriter, Göran Nilsson, som ofta har ett kanonrecept i Borås Tidning på fredagarna
Lägg i spenat och rucola och låt koka med någon minut. Ruccola är något som vi alltid får över och som ligger där i sin påse tills det blir dags att kasta den
Blanda lingon och socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Men med tanke på att det är Helmut Kohl-jubileum i Tyskland ( Kohl var den som ledde landet under murens fall och också den som tog beslut om eurons införande) denna vecka tycker jag att det passar extra bra att hedra gamle Helmut med en tysk ananascoupe…
Köp gärna frysta lingon och rör ut med socker istället för den färdigblandade lingonsyltenpå burk. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.