salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1/2 röd chili, tunt skivad. finrivet skal från 1/2 citron. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. finrivet skal från 1/2 citron
Bryn dem runt om på hög värme i en stekpanna med smör och rapsolja. Garnera med persilja. Rör ner crème fraichen, kycklingfond, majsstärkelse utrört i vatten och koka upp
Blanda i paprika, chili, vitlök ochcitronskal. Skölj citronen. Efter mountainbiketräning och fotbollsträning var det två hungriga barn som slog sig ner vid matbordet och glatt mumsade i sig denna goda ochsnabbfixade gryta
Kanske lite rivet citronskal. Jag får dock hålla mig lite grann med pynt och grejer men något jag redan börjat experimentera med är lite hemgjord julklappar
Det var helt galet gott men det är ändå huvudrätten jag saknar allra mest just nu, nu när den trista man-tager-vad-man-haver-lunchen (vitkål och morot i grön curry) snabbt förbränts och magen börjat fantisera
Smaka av med chili, salt och peppar efter behag. Denna gången blev det en helt vanlig, enkel ochsnabb chili con carne på blandfärs och blandade bönor (stora vita och små svarta) med klassiska smaker av chili (så klart), spiskummin och oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.