Rulla små runda bullar och lägg bredvid varandra på en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt resterande vatten, smör och resten av ingredienserna, spara lite av fröna att lägga på toppen
Grunddegen är mitt långpannebröd som jag ”twistat” till med lite oliver, riven ostoch parmesan. Du kan också ”hotta” till det som jag gjort med oliver, parmesan och riven ost
Rulla små runda bullar och lägg bredvid varandra på en långpanna med bakplåtspapper. Tillsätt resterande vatten, smör och resten av ingredienserna, spara lite av fröna att lägga på toppen
Vispa ihop ägg och grädde med riven ost, en nypa salt samt peppar. Ha ner vetemjöl, salt, ättika, smör och vatten i en bunke och rör ihop allt med en plastgaffel
Strössla ev med lite frön på limpan. Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Då finns ju tiden för att bulla upp med att möjligt gott, mysa med tända ljus (japp behövs i det här höstvädret), snegla i morgontidningen och såklart planera dagens aktiviteter, sådant man bara har tid med då och då på helgerna annars
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
» E-postadress. Glutenfritt långpannebrödmed oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.