Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Toscansk tomatsoppa 2 dl pasta ½ zucchini 200 g tärnat rökt fläsk 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv 1 vitlöksklyfta 1 krm salt 1 krm svartpeppar 400 g kokta kidneybönor 2 msk hackad bladpersilja riven parmesanost
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Vill bara tipsa om hur du kan göra hasselbackspotatis på lite snabbare vis. Vi värmde upp köttet i sin påse i en kastrull med kokande vatten och sen grillade vi den lite snabbt på grillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.