Blanda purén med purjolök, cottage cheese och persilja. Stek dem på medelvärme i smör i en stekpanna. 4 pitabröd 1 burk kokta kidney bönor, 400 g 2 krm riven muskotnöt 1 krm svartpeppar 1 ägg 1/2 tsk salt 1 dl finhackad purjolök 1 tsk strösocker 125 g cottage cheese, KESO® chili 1 dl ströbröd 1/2 dl finhackadpersilja smör 2 tsk fransk senap Mixa bönorna med ägget. Tillsätt ströbrödet och låt svälla ca 10 min. Forma till 8 biffar. 4 pitabröd. 1 burk kokta kidney bönor. 2 krm riven muskotnöt. 1 dl finhackad purjolök. 1/2 dl finhackadpersilja. ca 10 min
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. ) De här är även en favorit hos många av er läsare har jag förstått
Så här till helgen blir man alltid sugen på nybakat bröd men man vill ju ha det NU, eller hur. Vem orkar vänta på en jäsande deg när man kanske inte tänkte på att man ville ha nybakta frallor till frukost förrän när man vaknar på morgonen
Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligenskrivit ner det innan jag slängde läroboken
Hoppas att ni haft en fin helg, och en bra start på veckan. Jag hade prov igår så därför blev det inget bloggande i helgen men nu tänkte jag tittain med ett snabbt och enkelt recept på goda frukostbullar
De är snabba, goda och perfekta för picknick eller om ni får oväntade gäster. Jag har provat dem förut men nu har jag gjort en uppdaterad version som jag själv tycker blev mycket bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.