Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen. Stek vitkålen i 100 g smör i en rejäl stek- eller wokpanna på medelhög värme utan att kålen får allt för mycket färg
God kväll alla bloggläsare. Kommer med ett tips till imorgon på en krämig Köttfärsgratäng. Den är enkel att göra och tar inte lång tid att förbereda och tillaga
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Gratinera 15-20 minuter tills osttäcket har fått lagom färg. Idag har jag varit och lämnat blod, har varit blodgivare i många år… idag var det 50 gånger som jag har lämnat blod
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.