Knepet med en knäckepizza är att lägga på osten först innan pålägget. I Lindvallen åt vi knäckepizza till middag en kväll, av det enkla skälet att det går så snabbt att göra och att det är så vansinnigt gott
I förmiddag har vi varit på öppna förskolan som är utomhus. Perfekt "mellis" till både storaochsmå. Och när mammorna fikar på godsakerna ska ju inte de små stå utan
Nu filar jag på agenda för de kommande dagarna och laddar för en riktigt bra vecka. Perfekt mat att ta till när lusten att stå framför spisen inte är sådär överdrivet massiv
Här kommer en förenklad version av denna delikatess som är mumma för både småfolkoch vuxna. För att göra plättarna både knapriga och en aning söta har jag tillsatt majs
Först åt hon flera stycken till lunch och sen åt hon ytterligare en kall plätt till mellanmål. För några dagar sen hade jag överbliven pressad potatis i kylen
Mixade bönor är ofta utmärkt för skeptiska små smakare. Antingen kan man blötlägga över natten, koka upp på morgonen och låta stå på eftervärme över dagen
Det smakar bara gott om brödet fortfarande får vara lite mjukt i mittenLägg bröden på ett galler och låt de svalna liteFörvara i plastpåsarGår bra att frysa inTIPS
Påsken närmar sig med stormsteg ochförutom den goda maten och påskägg fyllda med godsaker, så är väl ändå påskpysslet något som är riktigt trevligt att se fram emot
Grillning, chokladbak och dessert för att nämna något. Enligt dotterns önskemål blir det museum, lunch ”ute” och glass – en härlig fredag med andra ord
Ersatte hackad lök med tomater och oliverna fick vara hela istället för finhackade. Receptet lånades från LCHF Gourmet (dessförinnan skall receptet ha kommit från Annika Rognebys hemsida - hittade dock inte länken där, men receptet skall även finnas i hennes bok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.