Blanda först de torra ingredienserna, tillsätt sedan vattnet och forma en deg. Den blir lite kladdig, men använd mycket mjöl när du kavlar, använd förslagsvis bakplåtspapper…
Det här fröspäckadeknäckebrödet blev vi bjudna på hos min bror då vi var där i höstas. Jag brukar ha med ett par bitar till jobbet och gnaga på under eftermiddagarna
I helgen åt jag ett supergott knäckebröd när jag och mina väninnor var på restaurang i Jönköping. Ett nyttigt knäcke som är gott att bara sitta o, smaska på eller att äta som en kvällsmacka med lite god ost och mammas goda tomatmarmelad på
Jag har även hunnit med att baka ett gott bröd, eller tid och tid, det tar nån minut att röra ihop och sen sköter det sig ju själv i ugnen så det är extremt enkelt
” Dela degen i fyra eller fem delar och i det här läget går det bra att smaksätta, lite gott salt i en, mer linfrö i en annan eller varför inte lite honung
Knäckebrödmedfrön och flingsalt. Ett gott knäckebröd är ju aldrig fel att ha till frukost. Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.