75 g Milda mat- och bakmargarin. Sätt ugnen på 150°C. Mixa kexen till smulor i en mixer. Har du ingen mixer går det lika bra att lägga kexen i en plastpåse och rulla en kavel över dem
Ugn 175 grader. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Tryck ut kexblandningen till en botten i en teflonform med löstagbar kant, 24 centimeter i diameter
New York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York BrownieNew York Brownie. Hej. Det är lite jobbigt när gästerna hinner tacka nej försent när man redan gjort en kaka men jag får ha med den ut i tjänsten på lördag istället, det blir säkert någon fikapaus haha
FacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Krämig, mäktig och helt himmelskt god är denna cheesecake, som Debbie tipsade om för många år sen, men den är en stående favorit
När kakan har fått kyla ner och den är klr för serveringen får man verkligen en wow-känsla när man tar bort kanterna från cheesecaken och den känslan håller i sig när man sedan skär upp kakan och smakar på den
1New York cheesecake150 g osaltat smör 300 g digestivekex 1 dl strösocker 1 dl maizena (majsstärkelse) 2 tsk vaniljsocker 600 g färskost 2,5 dl kesella 10% 3 ägg 1 dl vispgrädde 200 g vit choklad (gärna med citron/limesmak) 1 dl frysta blåbärNew York cheesecake med blåbär. Låt din cheesecake stå i kyl över natten eller 6-8 timmar för att den ska sätta sig och bli lättare att skiva upp i snygga bitar
Leila är en fantastisk mat och bak-tjej, men har enligt mig vissa likheter med Carola. Grädda kakan mitt i ugnen 10-12 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den
New York Cheesecake serveras som den är eller med en bärsås. Jag har i så många år tänkt baka denna super goda cheesecake, japp den var riktigt smarrig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.