Ta fram en bunke och lägg färsen i bunken. Lättast är att göra en eller två färsbollar åt gången. Pljeskavica är Serbiskpannbiffar som serveras över hela forna Jugoslavien men även i andra balkan länder
När vi åt det nu sist ville jag bara få känna smaken igen av en riktigt stor, vinter-bakpotatis som skärs upp med två snitt och fylls med vitlökssmör eller bregott och flingsalt…
Fast idag ska vi laga en sås med tonfisk på burk och kapris. Räkna med att det tar max en kvart. För det första är det gott och för det andra går det väldigt snabbt att slänga ihop en måltid
Är jätte glad för att det äntligen finns en tidning med enbart vegan ochrawfood-recept. Det var endel jobb att göra detta, men inte sååå farligt och jag tycker det är mysigt att pyssla med sånt som inte genast äts upp utan räcker ett tag
Strö över en näve frysta eller färska lingon, eller skeda i ett par msk lingonsylt. Låt smeten stå och dra sig en stund medan du pysslar och värmer på smör i ett stekjärn, gör jättestora köttbullar och platta till, stek på båda sidor tills fått färg
Tidigare i våras var jag på en tjejmiddag och fick smaka på en sån vansinnigt god röra med soltorkade tomater som har blivit en riktig favorit här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.