Socca med auberginecaviar, grön sås och getost
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g kikärtsmjöl
  • 1 dl olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
  • 2 aubergine
  • 1 schalottenlök
  • 3 klyftor vitlök
  • 1 dl naturell yoghurt
  • olivolja
  • 1 knippe fransk vattenkrasse
  • 1 knippe koriander
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk kapris
  • 2 msk cornichoner, hackade
  • 0,3 jalapeño
  • 2 dl olivolja
  • 0,5 dl marconamandlar, grovt hackade
  • 10 torkade aprikoser, tärnade
  • 1 dl turkisk yoghurt
  • 30 g färsk koriander
  • 100 g getost (St: Maure)
  • picklad lök
  • espelette peppar
  • flingsalt
  • Socca200 g kikärtsmjöl 1 dl olivolja salt svartpeppar vatten
  • Auberginecaviar2 aubergine 1 schalottenlök 3 klyftor vitlök 1 dl naturell yoghurt salt olivolja
  • Grön sås1 knippe fransk vattenkrasse 1 knippe koriander 1 klyfta vitlök 1 msk dijonsenap 2 msk kapris 2 msk cornichoner, hackade 0,3 jalapeño 2 dl olivolja salt
  • Topping0,5 dl marconamandlar, grovt hackade 10 torkade aprikoser, tärnade 1 dl turkisk yoghurt 30 g färsk koriander 100 g getost (St: Maure) picklad lök espelette peppar flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.