Socker- och chiligrillad lax med vacker betsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram kronärtskocka , i olja, på burk
  • 100 gram ruccola
  • 4 st rödbetor
  • 4 st polkabetor
  • 4 st Gulbetor
  • 2 nypa(or) salt och svartpeppar
  • 1 kruka(or) dill
  • 1.5 msk grovkornig senap
  • 4 msk olivolja
  • 1.5 msk vit balsamvinäger
  • 1 msk socker
  • 1 msk flingsalt
  • 0.5 msk svartpeppar från kvarn
  • 800 gram laxfilé , färsk
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 msk chiliflakes

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.