Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkakamedkardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Till Fikat kan det gott och väl räcka med en sockerkaka, enkelt, gott och uppskattat. Denna sockerkaka är riktigt saftig och en härlig smak av kardemumma
Låt den stå inne minst en halvtimme och öppna då luckan och prova med sticka så den är färdig. Basilika, Citronmeliss, kardemumma, Ingefära, Solroskärnor
Gårdagens ”fångst” blev inget att skryta med men idag lyckades jag riktigt bra så jag och Juli mumsade sockerkaka (ja Juli smakade lite o lät verkligen nomnom, sötisen)
Grundreceptet går att variera med olika smaksättningar, prova till exempel att tillsätta hackade chokladbitar, rivet citronskal, blåbär eller kanel i smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.