Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Vispa äggoch socker pösigt. Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Mjölkfritt, äggfrittoch kan göras glutenfritt. Så gott, lätt och härligt med det knapriga täcket. Häromdagen fixade vi cornflakespanerad fisk till lunch
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Lägg i skinkan (jag väljer ofta Lönnebergas då glukoserna kommer från majs)
Tamari är en soja helt utan vete om du har veteallergi. Blanda till den första marinaden, krossa vitlöken och blanda samman kryddorna, oljan och sojan, Lägg sedan fläskfilén i en
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfrioch glutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Rör sirap, det mjölkfria margarinet, salt och kanel till en pösig massa. Dessa härliga småkakor har lite pepparkakskänsla och slänger man i lite ingefära så kan man nog ha dem som hastpepparkakor (fuskpepparkakor)
Det är en polysackarid (eftersom kemi aldrig var min starkaste gren tänker jag inte försöka förklara utan föreslår att du läser här) som framställs genom jäsning av glukos eller sackaros med hjälp av en speciell bakterie
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Till de först laggarna kan du behöva pensla på mjölkfritt margarin både på lock och botten
Jag följer My Kitchen Stories på Instagram och ibland hittar man recept som man bara måste baka. I förra veckan bakade Camilla en saftig chokladmuffins som både är laktos- och glutenfri samt vegansk
Dessa är bakade helt utanmjölk, ägg, soja, gluten & vete. Lägg i en bakform på en plåt. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner margarinet i bitar
Lägg krusbären i formen. mjölkfritt margarin och mörkt muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.