Skivarödlök tunt och lägg i lagen. Låt stå i kylen en timme. Så här gör du 10 minuter Blanda ättika, vatten och socker och rör tills sockret lösts upp. Skriv ut Dela E-post Pinna 4179 1 dl ättika (12%). 2 st rödlökar
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta insig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidanmedan du reder av såsen medmaizenaredningen
Pensla eller vänd dem i oljan och lägg dem medsnittytan uppåt på en plåt. 8 lökar, gula och röda. 13 msk oliv- eller rapsolja. 13 tsk farinsocker. 1Skala och dela lökarna på mitten. 1Strö över farinsocker och sätt ini ugnen icirka 20–25 minuter. 1Avsluta med salt och svartpeppar
Rostad lök, går att köpa färdigti de flesta matvarubutiker, men en gemensam nämnare för dem är att de oftast är ganska smaklösa och dessutom tillverkademedindustriell palmolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.